Koiran herkut

Suositut ja uudelleensuljettavat Hau-Hau Championin herkkupussit ovat koirakansan valinta niin koulutustuokioihin kuin hemmotteluhetkiinkin. Vähärasvaiset ja ihanan lihaisat koiran makupalat eivät sisällä lisättyä sokeria tai vehnää. Runsaasta herkkuvalikoimastamme löydät taatusti omalle koirallesi pehmeän ja rapean suosikin! 

Viljattomat herkut Kuivatut eläintenosat Täyslihaherkut Makupalat

Viljattomat herkut

Hau-Hau Championin Viljattomat herkut ovat maistuvan meheviä ja rouskuvan rapeita funktionaalisia makupaloja koirallesi. Reilusti lihaa, eikä lainkaan viljoja. Maukas pussillinen mitä lihaisimpia herkkuja on koirakansan valinta!
Syksyn 2020 uutuutena herkkuvalikoimasta löydät nyt herkulliset lantit ja tangot. Nämä kuin käsin leivotut herkut on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Virossa omalla tehtaallamme. 
 

Kuivatut eläintenosat

100-prosenttisesti luonnolliset ja herkullisen rouskuvaksi paahdetut Hau-Hau Champion Kuivatut eläintenosat sisältävät vain yhtä raaka-ainetta. Herkulliset siivut ja saparot valmistetaan Pirkanmaalla Ikaalisissa ja sieltä ne matkaavat koirasi makoisaksi välipalaksi. Tarjoa kuivattuja eläintenosia koirallesi herkkuna tai palkkiona, yhteisissä hetkissä.
 

Koirien täyslihaherkut

Mehevät Hau-Hau Champion Täyslihaherkut sopivat erinomaisesti sinun ja parhaan ystäväsi yhteisiin hetkiin: lenkille, pieneen koulutustuokioon tai ihan vain salaiseen hemmotteluhetkeen. Pehmeistä herkuista löydät lukuisia treeninamisuosikkeja ja rouskuvilla fileeherkuilla voit hemmotella huiskuhäntääsi. Kevyet Kiinassa valmistetut herkut eivät sisällä lisä- tai säilöntäaineita, eivätkä vehnää. 
 

Koirien makupalat

 Hau-Hau Championin herkkuvalikoima sisältää erilaisia makupaloja. Esimerkiksi gluteenittomat makupalat ovat oivallisia herkkuja huimiin harrastuksiin tai nuuskunenän namietsintöihin. Gluteenittomat herkut ovat kevyen maistuvia neljässä eri maussa ja kahdessa eri nappulakoossa. Hollannissa valmistetut koiran namit eivät tahraa taskujasi, mutta niissä on silti pehmeä purutuntuma.
 

Hau-Hau Champion -herkut sopivat koiraystäväsi herkutteluhetkiin tai mukaan treenikentille. Koirasi parhaaksi makupalamme eivät sisällä lainkaan lisättyä sokeria tai vehnää. Vähärasvaisista herkuistamme löydät useita eri makuvaihtoehtoja myös kiloja kerryttäville koirille. Herkkävatsaiset hauvat on huomioitu viljattomilla vaihtoehdoilla ja harvinaisemmilla proteiinin lähteillä, kuten lampaalla, taimenella ja kalkkunalla. 

Herkkuvalikoimastamme löydät sopivat makupalat niin pieneen kuin suureenkin kitaan. Pehmeät ja valmiiksi pilkotut makupalat sopivat koulutukseen, kun taas kuivatuista herkuista riittää purtavaa toviksi jos toiseksikin. Herkut sopivat päivittäisiin palkkaus- ja hemmottelutuokioihin koiran täysipainoisen ruokavalion rinnalla.