Hau-Hau uudet kuivaruokapakkaukset

Hau-Hau Champion uudistuu vuonna 2021

Hau-Hau Championin koiranruoat ovat maistuneet suomalaisten koirien ruokakupeissa jo yli 60 vuoden ajan. Tänä vuonna tuotteidemme pakkaukset saavat uuden ilmeen, ja samalla uudistamme valikoimaamme vastaamaan yhä useamman koiran tarpeita. Pakkausuudistus koskee koko valikoimaamme. Ensin uudistamme kuivaruokapakkaukset ja -valikoiman, joita voit nähdä kaupoissa jo kesällä 2021. Tämän jälkeen märkäruoat, herkut ja puruluut seuraavat perässä. Päivitämme verkkosivujamme sitä mukaa, kun tuotteita uusissa pakkauksissa saapuu kauppojen hyllyille.

Hau-Hau pakkausuudistus

Uusi ilme, tuttu sisältö

Olemme suunnitelleet uudet pakkauksemme suomalaisia koiranomistajia kuunnellen. Olemme parantaneet pakkaustemme näkyvyyttä ja luettavuutta, jotta ne ovat entistäkin helpommin löydettävissä kauppojen hyllyiltä ja niiden ominaisuuksia on vaivatonta verrata toisiinsa. Valikoimastamme löydät takuulla maistuvan ja ravitsevan vaihtoehdon kaiken kokoisille ja ikäisille koirille – myös moniin erityistarpeisiin.

Yksityiskohtaisesti avatut tuotesisällöt

Haluamme auttaa koiranomistajia löytämään juuri omalle koiralleen sopivan tuotteen helposti. Siksi kaikissa pakkauksissamme on aina selkeät ja yksityiskohtaiset tuoteselosteet. Näin voit varmistua tuotteiden laadusta ja sopivuudesta koirallesi. Tuotteidemme reseptit ovat samat kuin ennenkin (pl. penturuoka ja Extra Energy). Voit siis antaa tuttua suosikkiruokaa huoletta koirallesi.

Kehitystä vastuullisuus edellä

Kuivaruokamme pakataan jatkossa myös ympäristöystävällisempään materiaaliin. Uusi materiaali valmistetaan yhdestä muovilajista, joka tekee pakkauksen kierrättämisestä aiempaa helpompaa. Voit siis lajitella tyhjän kuivaruokasäkin hyvillä mielin muovinkeräykseen. Uusi materiaalimme on paitsi ympäristöystävällinen, myös erittäin miellyttävän tuntuinen ja säilöö koirasi suosikkiruoan erinomaisesti. Lisäksi kuivaruokasäkeissämme on nyt uusi, aiempaa parempi kantokahva. Lue lisää pakkaustemme kierrätyksestä.

Uudistunut valikoima yhä useamman koiran tarpeisiin

Hyvä ruoka on jokakoiranoikeus, ja siksi uudistamme myös valikoimaamme vastaamaan yhä useamman koiran tarpeita. Tutkimme jatkuvasti koiranomistajien tarpeita sekä kuuntelemme kuluttajatoiveita tarkalla korvalla.

Jatkossa Hau-Hau Champion -kuivaruoat löytyvät kahdesta kategoriasta: vehnätön (siniset pakkaukset) ja viljaton (vaaleanharmaat pakkaukset).

Uusi Viljaton kuivaruokasarja

Asiakkaidemme toiveesta olemme kehittäneet uudet Hau-Hau Champion Viljattomat koiran kuivaruoat herkkävatsaisille ja viljoille herkistyneille koirille. Uudet kuivaruoat ovat erittäin lihaisia ja täysin viljattomia koiranruokia, jotka eivät sisällä maissia, riisiä, vehnää tai soijaa. Kuivaruokien maistuvuutta lisää tuore kana, lohi tai kalkkuna. Tutustu lisää uuteen viljattomaan kuivaruokasarjaan.

Extra Energyn uusi resepti ja pakkauskoko

Hau-Hau Champion Extra Energy-kuivaruoassa on uusi resepti ja paranneltu koostumus. Erityisesti aktiivisille työ- ja metsästyskoirille suunnitellussa reseptissämme on entistäkin enemmän kanaa. Myös vitamiini- ja kivennäispitoisuuksia on päivitetty reseptiin sopivaksi. Uusi pakkauskoko 15 kg on linjassa muiden kuivaruokien pakkauskokojemme kanssa, mikä mahdollistaa meille tehokkaamman logistiikan ja sitä kautta vähemmän päästöjä. Uudessa reseptissä ei ole valmiiksi lisättyjä nivelravinteita, sillä niiden tarve on aktiivisilla koirilla yksilöllinen.

Uutuus: Hau-Hau Kanaa ja riisiä pennuille ja emoille

Olemme kehittäneet pentuja ja odottavia emoja varten uuden maissittoman reseptin kasvattajakerholaisilta saamiemme toiveiden perusteella. Uusi Hau-Hau Champion Kanaa ja riisiä pennuille ja emoille tukee entistä paremmin koiran kasvun ja kehityksen kannalta erityisen tärkeää elämänvaihetta. Uusi resepti on aiemman Kana-riisi-penturuoan tapaan kana-riisipohjainen, mutta lihaisampi. Lihapitoisuus on nostettu 35 %:sta huimaan 50 %:iin. Kanaa ruoassa on kaikkiaan 61 %. Myös reseptin vitamiini- ja kivennäissisällöt on päivitetty vastaamaan uutta, parempaa koostumusta. Tuotetta alkaa saapua kauppoihin syksyllä 2021.

Super Premium -sarja poistuu

Uutuuksien saapuessa Super Premium-sarja poistuu. Uusi viljaton kuivaruokasarjamme vastaa erinomaisesti koiranomistajien tämänhetkisiin toiveisiin, ja uusi penturuokamme on tuotesisällöllisesti hyvin lähellä Super Premium -penturuokaa. Kun teemme uutuuksia, on aina joidenkin tuotteiden välttämätöntä poistua.

Super Premium -tuotteita myydään jälleenmyyjillä niin kauan kuin tuotetta on varastossa. Hyllytilanne kannattaa kuitenkin varmistaa suoraan jälleenmyyjältä.