Jokakoiranoikeus-kilpailu Hau-Hau Champion
Jaa koiravideosi #jokakoiranoikeus

Osallistu kilpailuun Instagramissa

Näytä meille Instagram-videolla, mikä arjen tapahtuma tai muu tärkeä asia on sinun koiraystäväsi mielestä #jokakoiranoikeus, ja olet mukana kisassa. Jokakoiranoikeus voi olla jotain suurta, esimerkiksi koiran oikeus aktiiviseen elämään, tai jotain pienempää, kuten paikka sylissäsi iltaisin tai ralli suihkun jälkeen. Lue lisää jokakoiranoikeuksista.

Arvomme kaikkien koiravideoiden jakaneiden kesken 200 euron S-ryhmän lahjakortin sekä Hau-Haun tuotepaketin. Lisäksi jakamasi video voi päästä mukaan uudelle Jokakoiranoikeus-videollemme.

jokakoiranoikeus

OSALLISTUMISOHJEET

 

1. Jaa koirasi oma jokakoiranoikeus Instagram-videolla joko syötteellä, tarinassa tai keloissa kampanjan aikana 11.–24. lokakuuta. 

 

2. Merkitse videoon #jokakoiranoikeus ja @hauhauchampion, jotta löydämme videosi. Huomaathan, että Intagram-profiilisi tulee olla julkinen, jotta näemme osallistumisesi.

 

3. Julkaise niin monta videota kuin haluat, ja vinkkaa kampanjasta myös kaverille!

 

Palkinnot

Osallistujien kesken arvotaan yksi 200 euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti sekä Hau-Haun tuotepaketti. Pääpalkinnon arvonta suoritetaan kampanjan jälkeen viikolla 43, ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Keräämme suomalaisten koiranomistajien jakamia videoita Hau-Haun omalle Jokakoiranoikeus-videolle, joka julkaistaan myöhemmin kanavissamme. Valitut videot palkitaan Hau-Haun tuotepaketilla. Videon käyttöoikeuksien antaminen on vapaaehtoista, ja pyydämme videoiden käyttöön lupaa Instagramin yksityisviestien kautta viikoilla 41–43.

kilpailun säännöt

Hyvä ruoka on jokakoiranoikeus

Uskomme, että jokakoiranoikeudet kuuluvat tasapuolisesti kaikille koirille. Jokakoiranoikeuksista tärkein on koiran oikeus laadukkaaseen ja maistuvaan ruokaan. Siksi haluamme varmistaa, että hyvää ja ravitsevaa ruokaa saa helposti ja järkevällä hinnalla sieltä, mistä ostetaan ruokaa muillekin perheenjäsenille, ja että koiran ruokkiminen on mahdollisimman mutkatonta arjen keskellä. Kun tärkein jokakoiranoikeus toteutuu ja ruoka on ravitsevaa, toteutuvat myös muut jokakoiranoikeudet: koira jaksaa leikkiä, riehua, ulkoilla, nuuhkia ja touhuta - eli nauttia täysipainoisesta koiran elämästä.

TUTUSTU JOKAKOIRANOIKEUKSIIN