Hau-Hau sponsorointi, koira kiipeää syliin

Hau-Hau tekee hyvää

Jokakoiranoikeuksien kunnioittaminen näkyy toiminnassamme kahdella tavalla: koirien hyvinvointi on kaiken keskiössä, ja se on periaate, josta emme tingi. Tästä syystä tuemme myös vuosittain aktiivista suomalaista koiraharrastustoimintaa.

Voit hakea Hau-Hau Championin sponsorointia vuodelle 2024 Prima Pet Premiumin verkkosivuilla.

Toinen näkökulma jokakoiranoikeuksiin on se, että pidämme huolta myös niistä koirista, joilla ei ole vielä omaa, rakastavaa kotia tai mahdollisuutta hyvään ruokaan. Siksi lahjoitamme hyväntekeväisyyteen vuosittain tuhansia kiloja Hau-Hau Champion -tuotteita.

Hyväntekeväisyys on lähellä sydäntämme

Haluamme tukea hyväntekeväisyysjärjestöjen sekä eläinsuojeluyhdistysten arvokasta työtä. Jaamme vuosittain useita kuormallisia koiranruokaa apua tarvitseville koirille niin kotimaassa kuin ulkomaillakin suomalaisten avustusjärjestöjen kautta.

Hyväntekeväisyys on tärkeä osa Hau-Haun toimintaa. Lahjoituksia tehdään monipuolisesti suomalaisille koiratarhoille sekä eläinsuojeluyhdistyksille. Ruokalahjoituksia saavat myös pienet yhdistykset. Näiden lisäksi ruokaa lahjoitetaan ulkomaisille eläinsuojelujärjestöille, jotka tukevat muun muassa koiratarhojen toimintaa. 

Vuoden 2022 aikana lahjoitimme yli 18 000 kiloa koiranruokaa hyväntekeväisyyteen. Keskikokoinen koira syö n. 270 g kuivaruokaa päivässä, joten tällä lahjoitusmäärällä koirille saatiin tarjottua noin 66 000 kupillista ravitsevaa ruokaa.

Viime vuonna olimme mukana mm. Raaseporin joulun lemmikkien leipäjonotapahtumissa, ja lahjoitimme ruokaa Suojele Eläintä ry:lle, Eläinten Auttajat ry:lle, Toivo ry:lle sekä sekä monille muille järjestöille.

Koti koiralle Hau-Hau Champion

Koti koiralle -ohjelmayhteistyö

Tänä vuonna teemme hyvää myös ohjelmayhteistyön muodossa, sillä Hau-Hau on mukana yhteistyökumppanina Nelosen Koti koiralle -ohjelmassa. Ohjelmassa kodinvaihtajakoirille etsitään parhaat mahdolliset uudet perheet, jotka voivat antaa koirille kaiken niiden ansaitseman rakkauden ja loppuelämän kodin. Lue lisää ohjelmasta ja katso jaksot Ruudusta.

Sponsorointi edistää koirien ja omistajien hyvinvointia

Koiran lajityypillinen aktivointi ja harrastaminen on jokakoiranoikeus, joka tukee niin koiran kuin omistajankin hyvinvointia. Koiran kanssa harrastaminen ja koirankoulutus auttaa edistämään koiran ja omistajan suhdetta ja antaa hyvää oloa hihnan molempiin päihin. Tämän vuoksi olemme ilolla mukana mahdollistamassa aktiivista suomalaista koiraharrastustoimintaa. Tuemme vuosittain reilulla tassulla koiraharrastusyhdistyksiä ja erilaisia koiratapahtumia, joita koiraseurat ja rotuyhdistykset järjestävät ympäri Suomen.

Suomen Keeshond ry

Hau-Hau sponsoroi tänä vuonna Suomen Keeshond ry:tä. Suomen Keeshond ry on keeshondien rotujärjestö, jonka toiminnan ensisijaisena tavoitteena on keeshondien jalostustyön ohjaaminen jalostuksen tavoiteohjelman mukaisesti sekä herättää ja ylläpitää kiinnostusta rotuun. Lisäksi yhdistys pyrkii kehittämään toimintaa eri harrastuslajit ja jäsenten toiveet huomioon ottaen. Yhdistys järjestää kerran vuodessa rodun erikoisnäyttelyn, rotumestaruuskisat kolmesta eri harrastuslajista sekä muita tapahtumia ja paikallisia lenkkejä.

Yhdistyksen sivuille

Koiraharrastukset

Koiran kanssa harrastaminen on hauskaa yhdessä tekemistä koiralle ja omistajalle. Lue vinkkimme, mitä kaikkea koiran kanssa voi harrastaa!

LUE LISÄÄ

Hau-Haun Kasvattajakerho

Kasvattajakerhomme jäsenenä nautit kasvattajaeduistamme sekä pääset tilaamaan pentueillesi mahtavat pentupaketit. Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

LIITY KASVATTAJAKERHOON