Vastuullisemmat pakkaukset Hau-Hau Champion

Vastuullisemmat pakkaukset

Kehitämme jatkuvasti tuotteidemme pakkausmateriaaleja yhä käyttäjä- ja ympäristöystävällisempään suuntaan. Tällä hetkellä testaamme uutta ympäristöystävällistä pakkausmateriaalia klassikkotäysravinnollemme Kana-riisille. Tyhjän pakkauksen voi kierrättää muovinkeräykseen. Tuotteen resepti pysyy ennallaan ja uusi pakkausmateriaali säilöö sisällön yhtä hyvin kuin aina ennenkin. Siirrymme uuteen pakkausmateriaaliin kaikissa kuivaruoissamme vuoden 2021 aikana.  

Hau-Haun Kuivatut koiran makupalat on pakattu käteviin uudelleen suljettaviin pusseihin. Pakkaukseen on valittu ekologinen Green PE -muovi. Se on ympäristöystävällistä, sokeriruokopohjaista muovia, jonka valmistukseen ei ole käytetty fossiilisia raaka-aineita. Sokeriruoko on 100 % uusiutuva ja hiilidioksidia sitova luonnonvara. Pakkaus voidaan kierrättää muun muovijätteen tavoin. Materiaali on biopohjaista, mutta ei kompostoituvaa.

Pyrimme optimoimaan tuotteidemme pakkaukset myös niin, että niiden hiilijalanjälki olisi kuljetuksissakin mahdollisimman pieni. Esimerkiksi täydennysravintomme pakataan tetrapakkauksiin, jolloin tuotteet saadaan pakattua mahdollisimman tiiviiksi kuljetuksen ajaksi. Materiaalina on käytetty FSC-merkittyä kartonkia, jonka voi kierrättää kartongin kierrätyksessä. Ostamalla FSC-merkityn tuotteen, voit luottaa siihen, että tuet valinnallasi vastuullista metsänhoitoa.

100% kierrätettävät tetrat Hau-Hau Champion

Pakkausten kierrätysohjeet

Kuivaruokapakkaukset voidaan kierrättää muovipakkauskeräykseen.
Materiaalimerkintä 7, muu muovi

Yksittäiset annosateriapakkaukset voidaan kierrättää muovipakkauskeräykseen.
Materiaalimerkintä 7, muu muovi
Annoasaterialajitelman pakkaus voidaan kierrättää kartonkipakkauskeräykseen.

Makkarat voidaan kierrättää muovipakkauskeräykseen.
Materiaalimerkintä 7, muu muovi
Metallisulkijat voidaan kierrättää metallipakkauskeräykseen.

Täydennysravinnot tetroissa voidaan kierrättää kartonkipakkauskeräykseen. 

Herkku- ja puruluupakkaukset voidaan kierrättää muovipakkauskeräykseen.
Materiaalimerkintä 4, Polyeteeni low-density tai 7, muu muovi
Kosteudenpoistaja hävitetään sekajätteen mukana.