Nokian Nappulatehdas Hau-Hau Champion

Nokian Nappulatehdas

Koirien hyvinvointi on meille kaikki kaikessa. Siksi rakensimme kotikulmillemme ikioman Nokian Nappulatehtaan, jossa valmistamme lihaisaa ja maukasta koiranruokaa. Kun ruoka on ravitsevaa, koira jaksaa leikkiä, riehua ja touhuta – eli nauttia täysipainoisesta koiranelämästä.

LÄHELTÄ JA LIHAISAA

Valmistamme Nokian Nappulatehtaalla maukkaimmat ja varmasti ravitsevat reseptit suomalaisen koiran tarpeita varten. Kauppoihin ja ruokakippoihin pääsee vain koiriemme lahjomattomat makukriteerit täyttävää koiranruokaa.
 

Me uskomme, että hyvä ruoka on jokakoiranoikeus. Ruoan pitää olla hyvää sanan kaikissa merkityksissä: maistuvaa, ravitsevaa ja vastuullisesti tuotettua. Siksi Nokian Nappulatehdas on olemassa.

Lihaisa kotimainen täysravinto

Hau-Hau Championin kotimaiset kuivaruoat ovat aina vehnättömiä ja takuulla lihaisia. Ne sisältävät pohjolan pelloilla viljeltyä kauraa, ja kaikki herkullisissa kuivaruoissa käytetty kana on 100 % kotimaista. Nappuloiden sisältämä kotimainen camelinaöljy ravitsee koiran ihoa ja turkkia. Lue lisää Hau-Haun kotimaisten kuivaruokien resepteistä

Löydät kotimaisesta kuivaruokasarjastamme useita maukkaita vaihtoehtoja koirien eri tarpeisiin ja elämänvaiheisiin. Hau-Haun vehnättömien kuivaruokien valmistus on kokonaisuudessaan siirretty Nokian Nappulatehtaalle vuoden 2023 aikana.

Testatusti laadukasta kotimaista koiranruokaa

Järjestimme keväällä 2024 testiryhmäkyselyn Nokian Nappulatehtaan kotimaisten kuivaruokien maistuvuudesta ja sopivuudesta eri kokoisille, ikäisille ja rotuisille koirille. Kyselyymme vastasi pitkälti toistasataa koiranomistajaa. 

Koirakansa otti kotimaiset kuivaruokamme erinomaisesti vastaan. Ruoat maistuivat koirille joko erittäin hyvin tai hyvin, ja nappuloiden sopivuus koiran vatsalle, iholle ja turkille sai kiitosta. Monet koiranomistajat kokivat myös vastuullisuuden ja kotimaisuuden merkittäviksi seikoiksi koiranruokaa valitessaan. Tulokset osoittivat, että niin koiranomistajat kuin koirat itse arvostavat ruoassa samoja ominaisuuksia: laadukkaita raaka-aineita ja ruoan herkullisuutta. Moni koira löysikin Nokian Nappulatehtaan kuivaruoista uuden suosikkiruokansa. 

Kuivaruokamme saivat kokonaisarvosanaksi huikean 4,4 / 5. 

”98,4 % testanneista suosittelisi Nokian Nappulatehtaan kuivaruokia muillekin koiranomistajille”

Kaikille aikuisille koirille

Hau-Hau Championin Kanaa, riisiä & kauraa, Lohta, riisiä & kauraa, Lammasta, riisiä & kauraa sekä Kalkkunaa & kauraa sisältävät runsaasti lihaa. Vehnättömät kuivaruoat antavat aikuiselle koiralle kaikki sen tarvitsemat ravintoaineet sopivassa suhteessa.

Pienille koirille

Hau-Hau Champion Kanaa, riisiä & kauraa pienille koirille on vehnätön ja lihaisa kuivaruoka, joka on suunniteltu alle 10-kiloisten aikuisten koirien erityistarpeisiin. Pienet nappulat sopivat hyvin pikkukoiran suuhun.

Suurille koirille

Hau-Hau Champion Kanaa, riisiä & kauraa suurille koirille on kehitetty isojen koirien erityistarpeisiin. Vehnätön ja maissiton kuivaruoka sisältää 100 % kotimaista kanaa ja kauraa, ja sen reseptiin on lisätty myös nivelravinteita.

Pennuille ja emoille

Hau-Hau Champion Kanaa, riisiä & kauraa pennuille ja emoille on suunniteltu kasvavan koiranpennun sekä tiineen nartun ja imettävän emon erityistarpeisiin. Kotimainen penturuoka sisältää koiranpennun tarvitsevat ravintoaineet ja sen pieni nappulakoko sopii hyvin pennun pureskeltavaksi.

Senioreille ja keventäjille

Hau-Hau Champion Kanaa, riisiä & kauraa senioreille ja keventäjille on täyttävä, mutta vähärasvainen koiranruoka ikääntyvien sekä painonhallintaa tarvitsevien koirien erityistarpeisiin.

Aktiivisille koirille

Hau-Hau Champion Extra Energyn korkea rasva- ja proteiinipitoisuus tukee koiran lihaksiston hyvinvointia sekä antaa maksimaalista suorituskykyä ja energiaa pitkäkestoiseenkin rasitukseen. Reseptiin on lisätty myös nivelten terveyttä tukevia nivelravinteita.

Hau-Hau Champion avainlippu

Nokian Nappulatehtaan kuivaruoille on myönnetty avainlippumerkki.

Nokian Nappulatehdas kotimainen koiranruoka

Kotimainen koiranruoka puhtaista raaka-aineista

Hau-Hau Championin kotimainen koiranruoka on löytänyt tiensä Nokian Nappulatehtaalta Pirkanmaalta kauppojen hyllyille! Lue tästä artikkelista, mitä Hau-Haun kotimainen koiranruoka sisältää ja miten vehnättömät kuivaruokareseptimme muuttuvat.
Hyvä koiranruoka Hau-Hau Champion

Hyvä koiranruoka sujuvaan arkeen

Lemmikistä huolehtimisen ei tarvitse lisätä stressiä arkeesi. Hyvä koiranruoka paitsi sopii koirallesi ja kukkarollesi, helpottaa myös arkeasi.