Hau-Hau Champion on edullinen koiranruoka

Miten edullinen koiranruoka voi olla myös laadukasta?

Haluaisitko, että edullinen koiranruoka olisi myös hyvää ja laadukasta? Niin mekin! Siksi tehtävämme on varmistaa, että hyvää ja ravitsevaa ruokaa saa helposti ja järkevällä hinnalla sieltä, mistä ostat ruokaa muillekin perheenjäsenille. Tässä artikkelissa käymme läpi keskeisimmät syyt, joiden ansiosta Hau-Hau voi tarjota hyvää ja edullista koiranruokaa jokakoiranoikeuksia vaalien.

Edullinen koiranruoka – laadusta tinkimättä

1. Laadukkaat perusraaka-aineet eikä mitään ylimääräistä

Hau-Haun tuotesuunnittelun ytimessä ovat laadukkaat perusraaka-aineet, minkä ansiosta koiranruoissamme ei ole mitään ylimääräistä. Tämä on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka mahdollistaa sen, että suomalaiselle koirakansalle tarjoilemamme edullinen koiranruoka on myös hyvää.

Edullinen koiranruoka laadusta tinkimättä, Hau-Hau Champion

Koiran ruokinnan peruspilari on laadukkaisiin proteiinin- ja rasvanlähteisiin satsaaminen. Koska eläinperäiset proteiinit ovat koiralle erityisen tärkeitä terveen kasvun ja yleisen hyvinvoinnin kannalta, on Hau-Hau Championin kuivaruokapakkauksissa kerrottu erikseen eläinperäisten proteiinien määrä tuotteen sisältämästä kokonaisproteiinista. Katso Hau-Haun vinkit koiran käytännön ruokintaan.

Edulliset koiranruoat saattavat joskus herättää ennakkoluuloja ja epäilystä siitä, onko edullinen koiranruoka varmasti myös laadukasta. On hyvä muistaa, ettei koiranruoan laatua voi päätellä sen hinnan tai myyntipaikan perusteella. Esimerkiksi suurin osa vain erikoisliikkeissä myytävistä kuivaruoista valmistetaan samalla tavalla kuin markettien valikoimissa olevat tuotteet.

Korkea hinta ei takaa koiranruoan laatua. Lue, miten voit tunnistaa laadukkaan koiranruoan.

Myös edullinen koiranruoka voi olla hyvä ja omalle koirallesi sopiva valinta. Haluaisitko vaihtaa koirasi ruoan edullisempaan vaihtoehtoon? Lue vinkkimme, kuinka onnistut muutoksessa. 

2. Suomessa suunnitellut tuotteet ja kotimainen tuotanto

Vahva toiminta kotimaassa on toinen syy, jonka ansiosta voimme tarjota koiranruokaa edullisesti. Kaikki tuotteemme ovat omien asiantuntijoidemme Suomessa suunnittelemia ja Hau-Hau-perheen rakkaiden koirien testaamia. Olemme niin vakuuttuneita tuotteidemme laadusta ja maistuvuudesta, että myönnämme kaikille tuotteillemme 100 % tyytyväisyystakuun.

Tiesitkö, että laadukas, mutta edullinen koiranruoka tulee nyt Nokialta Pirkanmaalta? Tutustu Hau-Haun Nokian Nappulatehtaaseen ja lue lisää kotimaisesta koiranruoastamme!

Jokainen Hau-Haun tuote täyttää korkeat laatuvaatimuksemme tehtaalta koirasi ruokakuppiin saakka. Kun etsit hyvää ja edullista koiranruokaa, kannattaa testata vaihtoehtojamme. Lue, kuinka Hau-Haun tuotteet voivat helpottaa koiranomistajan arkea.

3. Tehokas jakeluverkosto tukee kestävää tassunjälkeä 

Tehokkaan logistiikan ja laajan myyntiverkoston ansiosta Hau-Hau on edullinen koiranruoka. Tuotteitamme on saatavilla ympäri Suomen useista eri päivittäistavarakaupoista ja myös verkkokaupoista. Etsi lähin jälleenmyyjäsi.

Hau-Haun tuotteet toimitetaan tehtailta suoraan suurimmille keskusliikkeille. Kun välivarastoja ei ole, kuljetukset vähenevät merkittävästi. Näin ollen hyvä ja edullinen koiranruoka on myös ympäristöystävällinen valinta! 

Sekä koirien hyvinvointi että ympäristöystävällisyys ovat toimintaamme olennaisesti ohjaavia arvoja. Hyvitämme kaikkien kuivaruokiemme koko tuotantoketjun hiilijalanjäljen, ja kehitämme jatkuvasti pakkauksiamme entistä ympäristöystävällisemmäksi. Lue lisää Hau-Haun vastuullisuudesta.

4. Suunnittelemme tuotteet keskivertokoiran tarpeisiin 

Hau-Haun tuotteiden soveltuvuus erilaisille koirille on merkittävä tekijä sen takana, että voimme tarjota laadukasta koiranruokaa edullisesti. Pyrimme takaamaan tuotteiden soveltuvuuden mahdollisimman monelle koiralle, minkä ansiosta tuotteita voidaan valmistaa määrällisesti enemmän.

Hau-Hau Champion -täysravintojen valikoimasta löydät yli 30 erilaista tuotetta, joista osa on suunniteltu erityistarpeisiin, kuten pennuille tai aktiivisesti treenaaville koirille. Tutustu tarkemmin kuivaruokiimme. 

Kaikki vehnättömät kuivaruokamme valmistetaan Suomessa Nokian nappulatehtaalla, minkä lisäksi meillä on laaja valikoima täysin viljattomia tuotteita. Kun etsit edullista viljatonta koiranruokaa, kannattaa tutustua tuoretta lihaa sisältäviin viljattomiin täysravintoihin, jotka sopivat etenkin herkkävatsaisille koirille. Käy kurkkaamassa Hau-Haun viljattomien tuotteiden valikoima täältä.

Vertaile vaihtoehtoja ja hanki edullista koiranruokaa netistä tai lähikaupastasi jo tänään. 

7 päivän ohjelma koiranruoan vaihtamiseen

Saako koirasi oireita nykyisestä kuivaruoastaan? Ehkä haluaisit vaihtaa koiran kuivaruoan aiempaa edullisempaan vaihtoehtoon? Molemmissa tilanteissa koiran ruoan vaihtaminen onnistuu turvallisesti ilman huolta ja epävarmuutta, kun suunnittelet ruokavalion muuttamisen etukäteen.

Katso vinkit