Hyvä koiranruoka Hau-Hau Champion

Hyvä koiranruoka sujuvaan arkeen

Hektistä perhe-elämää, stressiä töissä ja miljoona muistettavaa asiaa koiran kynsien leikkuusta ostoslistan tekemiseen. Kuulostaako tutulta? Lemmikistä huolehtimisen ei tarvitse lisätä stressiä arkeesi. Hyvä koiranruoka paitsi sopii koirallesi ja kukkarollesi, helpottaa myös arkeasi.

Me Hau-Haulla haluamme sujuvoittaa suomalaisten koiranomistajien elämää, ja siksi työskentelemme joka päivä entistä paremman ja edullisemman arjen hyväksi. Tähän artikkeliin kokosimme keskeisimmät tekijät siihen, miten Hau-Haun tuotteiden käyttäminen auttaa sujuvoittamaan arkeasi.

1. Säästät rahaa 

Jokakoiranoikeuksista tärkein on hyvä koiranruoka. Siksi haluamme varmistaa, että saat koirallesi hyvää ja ravitsevaa ruokaa helposti ja järkevällä hinnalla sieltä, mistä ostat ruokaa muillekin perheenjäsenillesi. Valitsemalla Hau-Haun tuotteet voit tarjota koirallesi laadukasta ruokaa edullisesti. Esimerkiksi erikoisliikkeiden kuivaruokiin verrattuna säästät kuukausittaisissa kustannuksissa tinkimättä laadusta.

Kallis hinta ei takaa koiranruoan laatua tai sopivuutta koirallesi. Lue ohjeemme sopivan koiranruoan valintaan.

2. Koirasi vatsa voi hyvin 

Kun ruokit koiraasi laadukkaalla koiranruoalla, koiran suolisto toimii kuten pitää ja vältyt ylimääräiseltä lattioiden luuttuamiselta. Hyvä koiranruoka koostuu laadukkaista proteiinin- ja rasvanlähteistä, sillä koira tarvitsee ravinnokseen ensisijaisesti lihaa ja eläinrasvaa.

Hyvä koiranruoka sujuvaan arkeen, Hau-Hau Champion

Laadukkaan koiranruoan tunnistaa raaka-aineista, jotka voi tarkistaa tuotteen ainesosaluettelosta. Hau-Haun koiranruokien ensimmäisenä raaka-aineena on aina liha tai kala. Lisäksi kerromme kaikissa kuivaruokapakkauksissamme erikseen eläinperäisten proteiinien määrän tuotteen sisältämästä kokonaisproteiinista.

Hau-Haun koiranruoissa ei ole mitään ylimääräistä, vaan luotamme raaka-aineissamme yksinkertaisiin perusraaka-aineisiin. Jos et ole aiemmin katsonut, mitä ostamasi koiranruoka sisältää, nyt on sopiva hetki kurkata kuivaruokasäkin taakse! Näin tunnistat laadukkaan koiranruoan.

3. Hyvä koiranruoka maistuu koirallesi

Ruoan maittavuus on yksi keskeisimmistä tuotekehityksemme kriteereistä. Hau-Haun ruoka on niin maistuvaa, että myönnämme kaikille tuotteillemme 100 % tyytyväisyystakuun.

Kaikki tuotteemme ovat omien asiantuntijoidemme Suomessa suunnittelemia ja Hau-Hau-perheen rakkaiden koirien testaamia. Tuotteemme käyvät usein myös kuluttajatesteissä. Esimerkiksi viljattomien kuivaruokien testaajista 97 % piti kuivaruokien maistuvuutta koiralle hyvänä tai erittäin hyvänä.

Oletko jo testannut koirallesi Hau-Haun Kunnon puruluita? 96 % Kunnon puruluiden testiryhmään osallistujista suosittelisi tuotteita joko erittäin tai melko todennäköisesti. Tutustu houkuttelevan herkullisiin Kunnon puruluihin.

4. Laaja valikoima helpottaa sopivan ruoan löytämistä

Hau-Hau Championin laajasta tuotevalikoimasta löydät helppokäyttöisiä ja maistuvia vaihtoehtoja erilaisille koirille ja monenlaisiin makumieltymyksiin. Olemme huomioineet valikoimassamme niin pienet kuin isotkin koirat sekä koiran eri elämänvaiheet. Olipa koirasi sitten pentu, nuori koira, aikuinen tai seniori, löydät Hau-Haun tuotteista varmasti hyvän vaihtoehdon.

Hyvä koiranruoka sujuvaan arkeen, Hau-Hau Champion

Voit valita aktiiviselle koiralle runsaasti energiaa sisältävän Extra Energyn, ja painonhallintaa tarvitseva koira voi hyötyä vähärasvaisesta nappulastamme. Lisäksi penturuokamme on erinomaisen hyvä koiranruoka myös tiineille nartuille ja imettäville emoille. Lue vinkkimme emokoiran ruokintaan.

Viljattomat kuivaruoat voivat helpottaa herkkävatsaisen koiran ruokintaa, ja Hau-Haun märkäruokien avulla tuot helposti vaihtelua koiran ruokavalioon ja palkitsemiseen. Monipuolistaminen on yksi koiran ruokinnan nousevista trendeistä, ja sopiva vaihtelu koiran ruokinnassa on hyväksi erityisesti koiranpennulle. Lue lisää siitä, miksi monipuolinen koiranruoka tekee hyvää erityisesti nuorelle koiralle.

Tiesitkö, että Hau-Haun vehnättömät kuivaruoat valmistetaan vuodesta 2023 lähtien Nokian Nappulatehtaalla Pirkanmaalla? Lue lisää Hau-Haun kotimaisesta kuivaruoasta.

5. Nappaat koiranruoan helposti mukaan lähikaupasta 

Jotta koiran ruokkiminen on mahdollisimman mutkatonta arjen keskellä, koiranruoan on oltava helposti saatavilla. Asuitpa Maarianhaminan merituulessa tai Nuorgamin lumihangilla löydät Hau-Haun tuotteet omasta ruokakaupastasi ympäri Suomen ja useista kotimaisista verkkokaupoista. Lisäksi säästät aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse hakea koiranruokaa erikseen erikoisliikkeistä. Etsi tästä lähin jälleenmyyjäsi.

Hyvä koiranruoka sujuvaan arkeen, Hau-Hau Champion

6. Tuotteet on helppo pakata mukaan reissuun 

Voit säilyttää Hau-Haun koiranmakkarat ja märkäruoat huoneenlämmössä ennen avaamista. Tämä helpottaa pakkaamista esimerkiksi kesämökille tai lomareissulle. Hau-Haun märkäruoat on pakattu kätevän kokoisiin annospusseihin, joten ne on näppärä annostella myös tien päällä.

Kaikilla tuotteillamme on 100 % tyytyväisyystakuu, jonka ansiosta Hau-Haun koiranruokien kokeilu on helppoa. Lue, miten onnistut koiranruoan vaihtamisessa ja hanki Hau-Haun tuotteita lähimmästä ruokakaupastasi jo tänään!

Valitse Hau-Haun kotimainen kuivaruoka

Hau-Haun kotimaiset koiranruoat ovat vehnättömiä täysravintoja, joista löydät sopivia vaihtoehtoja koiran koko elämänkaarelle ja erityistarpeisiin. Huolellisesti suunnitellut kuivaruoat sisältävät vatsaystävällisiä hiilihydraatinlähteitä ja runsaasti lihaa. 

Tutustu

Näin mahdollistamme edulliset hinnat

Haluaisitko ruokkia koirasi hyvällä ja edullisella koiranruoalla? Lue keskeisimmät syyt, joiden ansiosta voimme tarjota hyvää ja edullista koiranruokaa jokakoiranoikeuksia vaalien.

Lue lisää

Koiranruoan säilytys

Hyvin suunniteltu koiranruoan säilytys takaa sen, ettei kuivaruoka pääse pilaantumaan ennen aikojaan. Myös kodin viihtyvyys paranee, kun kuivamuonasäkit eivät ole jatkuvasti tielläsi arjen askareissa. Lue vinkkimme koiranruoan säilyttämiseen.

Lue vinkit