Hau-Hau viljaton kuivaruoka

Testatusti maistuva viljaton kuivaruoka

Annoimme viljattomia koiran kuivaruokiamme testattavaksi kaikkiaan 91:lle eri ikäiselle ja rotuiselle koiralle. Jokaista kolmea makua testasi noin 30 koiraa. Koirista 73 % oli aiemmin syönyt jotakin viljatonta kuivaruokaa. Hau-Haun viljattomien kuivaruokien testaamisen jälkeen kiinnostus viljattomiin koiranruokiin kasvoi 76 % niillä koiranomistajilla, jotka eivät olleet aiemmin tarjonneet koirilleen viljatonta kuivaruokaa.

Hau-Hau maistuva kuivaruoka

97 % testaajista piti viljattomien koiran kuivaruokien maistuvuutta koiralle hyvänä tai erittäin hyvänä. Yksi testaajista kertoo: ”Aiemmin minun on pitänyt laittaa vähän kinkkua tai muuta herkkua kuivaruokien joukkoon, jotta ne ovat kelvanneet, mutta tämä ruoka maistuu hienosti ilman lisukkeita. Testauksen jälkeen uskon ostavani kyseistä nappulaa jatkossakin.”

Maistuvuuden lisäksi kiitosta sai myös ruoan koostumus. ”Koirani piti ruoasta suuresti. Hau-Haun Viljaton kuivaruoka sopii erinomaisesti myös energiselle koiralle”, kommentoi toinen testaaja.

"Meillä ruokaa testasi kymmenen pitkäkarvaista collieta, jotka söivät kuppinsa joka kerta tyhjiksi. Nappulan maistuvuus oli todella hyvä. Ulosteet pysyivät kiinteinä, ja niiden määrä kohtuullisena. Närästystä tai muuta vatsavaivaa ei ilmennyt. Aion ostaa tätä ruokaa jatkossakin, ja olen suositellut sitä myös kasvattieni omistajille.”

Hau-Hau suosittelu

91 % suosittelisi Hau-Hau Champion Viljattomia kuivaruokia toisille koiranomistajille. ”Ruoka on maistunut koiralleni erinomaisesti. Se ei ole aiheuttanut mitään ruoansulatusongelmia, ja turkkikin on pysynyt hyvänä", kertoo testiryhmään osallistunut koiranomistaja. 

Hau-Hau nappulakoko

82 % testaajista piti viljattoman kuivaruoan nappulakokoa hyvänä tai erittäin hyvänä. Näin testaaja kommentoi: ”Positiivinen kokemus. Viljaton kuivaruoka oli selvästi hyvin maistuvaa koiralleni. Nappulat olivat sopivan kokoisia, eikä niistä ilmennyt vatsaoireita, närästystä tai ripulia.”

Hau-Haun testaajat

Kokonaisarvosanaksi testaajat antoivat Hau-Haun viljattomille kuivaruoille 4,3 / 5. ”Kuivaruoka on maistunut erittäin hyvin koiralleni. Ruoan annoskoot oli helppo selvittää pakkauksesta, ja pussin uudelleen suljettavuus piti ruoan tuoreena”, kertoo testaaja.

Toinen testiryhmään osallistunut testaaja kommentoi näin: ”Alkuun koirallani oli ilmavaivoja, mutta sitten ne loppuivat. Ruoan testaaminen oli oikein positiivinen kokemus.”

”Kaksi herkkävatsaista koiraani ovat sietäneet hyvin testattavaa ruokaa, ja se on ollut erittäin herkullista.”

Hau-Hau_Champion_Viljattomat_kuivaruoat

Hau-Hau Champion Viljaton kuivaruokasarja on suunniteltu suomalaisten koiranomistajien toiveiden pohjalta erityisesti herkkävatsaisille koirille. Kanaa & kalkkunaa ja Lammasta & kalkkunaa sisältävät 45 % lihaa, kun taas Lohta & silliä -kuivaruoasta 48 % on kalaa. Reseptien sisältämästä lihasta tai kalasta 15 % on tuoretta, minkä ansiosta ruoat maistuvat erityisen herkullisilta. Hiilihydraattien ja kuitujen lähteenä on viljojen sijaan käytetty perunaa ja hernettä.

Hau-Hau Champion terrieri

Miksi tarjota viljatonta ruokaa koiralle?

Viljaa sisältävä ruoka voi saada koiran mahan sekaisin etenkin, jos koiran elimistö on herkistynyt tietyille viljoille. Sopimaton ruoka voi aiheuttaa vatsavaivojen lisäksi erilaisia allergisia oireita.

Lue allergian oireista