Hau-Hau Champion Viljattomat koiran herkut

Kuin kotona tehdyt koiran viljattomat herkut

Hau-Hau Championin viljattomat koiranherkut sopivat erinomaisesti koiran kouluttamiseen sekä terveellisiin hemmotteluhetkiin. Testatusti maistuvat koiran namit sisältävät runsaasti herkullista tuoretta lihaa eivätkä lainkaan viljaa, joten ne voivat sopia usein herkkävatsaisillekin koirille. Herkkusarjan Kanalantin ja Lammastangon lihaisaan taikinaan on lisätty myös marjapuristetta. Tuloksena on kuin kotona leivotut makupalat, jotka sujahtavat näppärästi lenkkitakin taskuun murustelematta. Lue lisää koiran turvallisesta herkuttelusta sekä oikean herkun valinnasta.

Testasimme viljattomia koiranherkkuja innokkailla koiraharrastajilla, jotka vaativat treeneihinsä motivoivan maukkaita herkkuja erilaisiin koulutustilanteisiin. Testituloksissa korostuivat herkkujen erinomainen maistuvuus, terveellinen tuotesisältö sekä helppo paloiteltavuus koulutuskäyttöön. ”Koirani suhtautuvat ennakkoluuloisesti uusiin makuihin ja tuoksuihin, mutta tällä kertaa herkut tekivät heti kauppansa”, kertoo yllättynyt testiryhmän koiranomistaja.

Asiantuntijoidemme Suomessa suunnittelemat koiran herkut valmistetaan omalla tehtaallamme Virossa laadukkaista eurooppalaisista raaka-aineista (pl. lammas). Kätevän sulkumekanismin avulla herkkupalat säilyvät tuoreina pitkään.

Löydät viljattomat koiran herkut nyt päivittäistavarakaupoista – kokeile ja ihastu!

Hau-Hau Champion Viljattomat koiran herkut ja samojedi koira

”Helppo pilkkoa käsissä pienemmiksi paloiksi ilman murustelua.” - Testiryhmän koiraharrastaja

Viljattomat herkut saivat kiitosta testiryhmän koiraharrastajilta 

Halusit sitten hemmotella koiraasi arjessa, harjoitella uusia taitoja tai palkata hyvästä suorituksesta koiraharrastuksissa, löydät Hau-Haun Championin uusista viljattomista lanteista ja tangoista varmasti koirallesi mieleisen herkun.

”Herkullinen tuoksu, koira motivoitui hienosti treeneissä”, kehuu koiraharrastaja.

Koiran herkkuja testanneet koiraharrastajat antoivat erityistä kiitosta terveellisyyden ja maistuvuuden lisäksi namipalojen koostumuksesta. Herkut ovat kuin kotona leivotun oloisia, ja niitä voi helposti pilkkoa käsissä pienemmiksi paloiksi ilman murustelua. Kaikki uutuuksia testanneet koirat ovat innostuneet mauista ja tuoksuista valtavasti, mikä auttaa motivoimaan koiraa haastavissakin treeneissä.

”Erittäin positiivista, että lammastanko ja lihalantti ovat väreiltään erilaiset. Treeneissä joskus tarvitaan alustasta erottuvia nameja ja tällöin värillä on väliä”, kertoo koiraharrastaja. 

Koirakansan valinta jo vuodesta 1955

Hau-Hau Championin laajasta tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat tuotteet koirallesi – helposti ja edullisesti päivittäistavarakaupoista. Ensiluokkaisen laadun takeena on huippuluokan tuotekehitys ja vuosikymmenten kokemus. Uskomme Hau-Hau Championin laatuun ja maistuvuuteen niin vakaasti, että annamme kaikille tuotteillemme 100 % tyytyväisyystakuun.

Hau-Hau Champion Viljattomat koiran herkut ja samojedi

”Erityiskiitos viljattomuudesta – takasivun tuotesisältöä on mukava lukea”, iloitsee koiraharrastaja. 

Hau-Hau-perheen Lyyli, Myy ja Ukko ihastuivat viljattomiin koiranherkkuihin. 

Hau-Hau_Champion_Viljattomat_herkut_kolme_tuotetta

Viljattomat herkut

Herkulliset lantit ja tangot sisältävät reilusti maistuvaa lihaa eikä lainkaan viljoja. 

Katso tarkemmat koostumukset

Koiran kanssa harrastaminen Hau-Hau Champion

Mitä koiran kanssa voi harrastaa?

Tutustu kokoamiimme harrastusvaihtoehtoihin.

Lue lisää

Koiranherkkujen valinta ja turvallinen herkuttelu

Lue, kuinka valitset oikean herkun koirallesi ja huolehdit herkuttelun turvallisuudesta.

Lue lisää