Hau-Hau Champion hyvä ruoka on jokakoiranoikeus

Hyvä ruoka ja tonkiminen on jokakoiranoikeus

Uskomme, että jokakoiranoikeudet kuuluvat tasapuolisesti kaikille koirille. Niistä tärkein on koiran oikeus laadukkaaseen ja maistuvaan ruokaan. Kun ruoka on ravitsevaa ja se sopii koiralle, toteutuvat myös muut jokakoiranoikeudet: koira jaksaa leikkiä, ulkoilla, nuuhkia ja touhuta – eli nauttia täysipainoisesta koiran elämästä.

Myös rakastava koti ja oma perhe ovat jokakoiranoikeuksia. Koirien hyvinvointi on toimintamme keskiössä, ja haluamme pitää huolta myös kodittomista koirista ja vähävaraisten perheiden koirista. Siksi lahjoitamme hyväntekeväisyyteen vuosittain kymmeniä tuhansia kiloja Hau-Hau-tuotteita.

Hau-Hau Champion jokakoiranoikeus kuralammikot
Hau-Hau Champion jokakoiranoikeus kuonon hinkutus

Mitä jokakoiranoikeudet merkitsevät sinulle ja koirallesi?

Nyt haluaisimme kuulla, mitkä ovat sinulle ja koirallesi tärkeimpiä jokakoiranoikeuksia. Jokakoiranoikeus voi olla jotain suurta, esimerkiksi koiran oikeus aktiiviseen elämään, tai jotain pienempää, kuten paikka sylissäsi iltaisin,  piehtarointi nurmikolla, nuhjuisen vanhan lelun kanssa leikkiminen tai ralli suihkun jälkeen. 

Jaa näkemyksesi meille 15.6.2021 mennessä ja osallistut kymmenen (10) muhkean tuotepaketin arvontaan. Tuotepaketti sisältää maistuvia Hau-Hau märkäruokia, herkkuja ja puruluita. Yleiset kilpailusääntömme löydät täältä. 

Arvonta on päättynyt. Iso kiitos kaikille osallistuneille!