Hau-Hau Champion laatua jonka takana seisomme

Laatua, jonka takana seisomme

Jo yli 60 vuotta sitten Hau-Hau Champion edusti aikakautensa edistyksellisintä koiranruokaa. Pitkä kokemus ja huippuluokan tuotekehitys takaavat ensiluokkaisen laadun myös tänä päivänä. Kaikki tuotteemme ovat omien asiantuntijoidemme Suomessa suunnittelemia ja työntekijöidemme rakkaiden koirien testaamia. 

Tuotteidemme ensiluokkaisen laadun takeena on huippuluokan tuotekehitys sekä kymmenien vuosien kokemus. Kehitämme ja valmistamme tuotteemme huolellisesti, aina koirien hyvinvoinnin ehdoilla. Seisomme tuotteidemme laadun ja herkullisuuden takana niin vankasti, että annamme kaikille tuotteillemme 100 % tyytyväisyystakuun.

Tuotteidemme alkuperä

Suunnittelemme tuotteemme Suomessa. Kartoitamme jatkuvasti mahdollisuuksiamme lisätä kotimaisuusastettamme, jotta voisimme laajentaa valikoimaamme myös kotimaisiin tuotteisiin. Hau-Haun herkkuvalikoimasta luonnolliset kuivatut eläintenosat valmistetaan Pirkanmaalla Ikaalisissa, uunissa huolellisesti kuivattamalla.

Vuonna 2016 ostimme oman koiranruokatehtaamme Virosta, jossa valmistetaan 260 grammaiset annosateriamme, kaikki koiranmakkaramme sekä osa viljattomista herkuista. Paremman laadunvalvonnan, raaka-aineiden ja lyhyemmän kuljetusajan ansiosta pystymme takaamaan entistä tasaisemman laadun. Makkaroissa sekä annosaterioissa käytetty liha on pääosin peräisin Pohjoismaista ja Baltiasta. 

Hau-Haun kaikki koiranmakkarat valmistetaan omalla tehtaallamme Virossa.

 

Sertifioidut yhteistyötehtaat

Kuivaruokamme valmistetaan Tšekeissä tehtaalla, jonka kanssa yhteistyömme on jatkunut yli kymmenen vuotta. Tetrapakkauksissa olevat liha-ateriat ovat peräisin Espanjasta tehtaalta, joka on ISSF:n (International Seafood Sustainabilityn Foundation) jäsen. Kuivalihatuotteemme ovat peräisin tarkoin valituilta kiinalaisilta tehtailta, joilla on jäljitettävät ja sertifioidut tuotantojärjestelmät (kuten laadunvalvontasertifikaatti ISO 9001 sekä HACCP-järjestelmä). Tehtaat, joilta hankimme tuotteet, auditoidaan säännöllisesti laatujärjestelmien puitteissa, ja lisäksi yrityksemme auditoi toimittajia. Kaikki yhteistyötehtaamme ovat sertifioituja ja tarkastettuja. Katso, mistä maista muut tuotteemme ovat peräisin ja mistä niiden raaka-aineet tulevat. 

Yrityksellämme on omavalvontajärjestelmä ja jokaiseen valmistettavaan tuotteeseen tuote- ja laatumäärittely. Seuraamme tuotelaatumme tasaisuutta ja mahdollisia poikkeamia myös laboratoriotestein. Suomen elintarviketurvallisuusviranomainen valvoo rehuja ja rehutoimijoita omalla tahollaan.
 

Kartta

Missä tuotteemme valmistetaan?

Herkulliset tuotteemme on kehitetty ja valmistettu huolellisesti, aina koirien hyvinvoinnin ehdoilla. Tuotteemme valmistetaan sertifioiduilla tehtailla. Raaka-aineet pyritään hankkimaan mahdollisimman läheltä valmistajaa. 

Katso valmistusmaat