Takuulla maistuvaa

 

Uskomme, että terveellinen ja turvallinen ruoka on jokakoiranoikeus. Koirien hyvinvointi on meillä kaiken toimintamme keskiössä ja huolehdimme, että jokainen tuote vastaa korkeat laatuvaatimuksemme tehtaalta koirasi ruokakuppiin saakka. Yli 60 vuoden kokemus ja suomalainen huippuluokan tuotekehitys takaavat tuotteidemme ensiluokkaisen laadun tänäkin päivänä.

 

Hau-Haun tuotteilla on 100 % tyytyväisyystakuu!

 

Lupaamme tehdä koirallesi kaikkea hyvää niin hyvin kuin osaamme. Siksi kaikilla tuotteillamme on 100 % tyytyväisyystakuu. 

Mikäli et ole jostain syystä tyytyväinen tuotteeseen, täytä ja lähetä alla oleva lomake meille ostokuitin kera, niin hyvitämme ostoksesi. Hyvitämme yhden pakkauksen asiakasta kohden. Tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostokuitin päiväyksestä. Täytäthän kaikki pakolliset tiedot, jotta pystymme hyvittämään tuotteen. 

Kysymyksiä ja palautetta voit lähettää meille täällä.

 
Vain yksi tiedosto.
Rajoitus: 150 MB.
Sallitut tiedostotyypit: rtf, pdf, doc, docx, jpg, png, gif, jpeg.
Kun lähetät tämän lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Hau-Hau Champion papillon koira

Kuinka voimme auttaa?

Saat meihin yhteyden helposti yhteydenottolomakeella tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info(at)primapetpremium.fi.
Asiakaspalveluumme voit olla yhteydessä myös puhelimitse 03 357 8950 maanantaista torstaihin klo 9.00-15.00.

OTA YHTEYTTÄ