Hau-Hau Champion ja vastuullisuus

Vastuullinen koiranruoka

Terveellinen ruokavalio on tärkeä osa koiran hyvinvointia, ja koiranruoan valmistajana kantamamme vastuu on suuri. Vastuullinen koiranruoka on jokakoiranoikeus, ja siksi meillä on arvot, jotka ohjaavat kaikkea Hau-Hau Championin toimintaa.

Erinomainen markettiruoka Hau-Hau Champion

Haluamme olla ennen kaikkea erinomainen markettiruoka

Kehitämme tuotteidemme maistuvat ja lihaisat reseptit itse.

Koirien hyvinvointi arvo Hau-Hau Champion

Koirien hyvinvointi tulee aina ensin

Koirat ovat kaiken toimintamme keskiössä, ja siitä periaatteesta emme tingi.

 

Kuuntelemme kuluttajaa Hau-Hau Champion

Kuuntelemme koirakansaa

Olemme läsnä koiranomistajien arjessa ja kuuntelemme tarkalla korvalla kuluttajien toiveita.

Nämä arvot kulkevat mukanamme varmistaaksemme, että teemme koiran ruokinnasta helppoa arjen keskellä. Vastuullinen koiranruoka helpottaa arkeasi, kun voit luottaa koirasi saavan laadukasta ja ravitsevaa ruokaa. Lue, mistä Hau-Haun vastuullinen koiranruoka koostuu.

Tuotteiden turvallisuus Koiran hiilitassunjälki Kotimainen koiranruoka Hyväntekeväisyys

 

Tehtaan työntekijä Hau-Hau Champion

Tuotteiden turvallisuus

Hau-Haun tuotteiden erinomaisen hinta-laatusuhteen takana on oma tuotekehitys, intohimo parempaan koiranruokaan sekä kymmenien vuosien kokemus lemmikkien ruoista ja ravitsemuksesta. Kaikki tuotteemme ovat Hau-Hau-perheen koirien testaamia. Seisomme tuotteidemme laadun ja herkullisuuden takana niin vankasti, että annamme kaikille tuotteillemme 100 % tyytyväisyystakuun.

Valmistamme suurimman osan tuotteistamme omilla tehtaillamme Euroopassa. Valitsemme kaikkien tuotteiden raaka-ainetoimittajat hyvin tarkasti. Toimittajina käytämme vain hyväksyttyjä ja luotettavia yhteistyötahoja. Hyväksymme tuotantoomme ainoastaan tarkoituksenmukaiset, turvalliset ja laadukkaat raaka-aineet. Seuraamme ja valvomme raaka-aineiden koostumusta ja laatua sekä aistinvaraisesti että kemiallisin analyysein. Lue lisää tuoteturvallisuudesta.

Maapallo Hau-Hau Champion

Koiran hiilitassunjälki

Merkittävä osa koiran hiilitassunjäljestä muodostuu ruokakupin sisällöstä, sillä koiran täytyy saada lajityypillisiin tarpeisiinsa sopivaa, lihaisaa ruokaa. Siksi meille on tärkeää pyrkiä tekoihin, jotka vaikuttavat koiranruoan vastuullisuuteen myös ympäristön näkökulmasta. Lue lisää koiran hiilitassunjäljestä ja siihen vaikuttamisesta sekä siitä, miten koiranruoan hiilijalanjälki muodostuu. Lisäksi siirsimme vuoden 2023 aikana vehnättömien kuivaruokien valmistuksen Suomeen, ja käytämme niiden resepteissä paljon kotimaisia raaka-aineita.

Rakkaudella Suomessa valmistettu

Hau-Haun Nokian Nappulatehdas aloitti toimintansa keväällä 2023. Siirsimme kaikkien vehnättömien kuivaruokiemme valmistuksen uudelle, viimeisintä teknologiaa käyttävälle kuivaruokatehtaallemme Pirkanmaalle. Uudistuksen ansiosta pystymme pienentämään kuivaruokiemme hiilijalanjälkeä keskimäärin 17 %. Useiden kotimaisten raaka-aineiden sekä tehtaan sijainnin myötä myös tuotannon logistiikkaketjut ovat entistä tehokkaampia.

Viljattomat kuivaruokamme valmistamme edelleen Tšekeissä omalla tehtaallamme, jossa lemmikkienruokia tehdään 30 vuoden vankalla kokemuksella. Tšekin tehtaalla noudatetaan samoja korkealuokkaisia standardeja kuin täällä kotimaassakin. Tavoitteenamme on aloittaa myös Viljattomien kuivaruokien valmistus Nokian Nappulatehtaalla vuoden 2024 aikana. Lue lisää kotimaisten kuivaruokien valmistuksesta.

Hyväntekeväisyys

Pidämme huolta myös niistä koirista, joilla ei ole vielä omaa, rakastavaa kotia tai mahdollisuutta hyvään ruokaan. Täysi ruokakuppi on jokakoiranoikeus ja vastuullinen koiranruoka kuuluu kaikille koirille. Siksi lahjoitamme hyväntekeväisyyteen vuosittain tuhansia kiloja Hau-Hau Champion -tuotteita. Lue lisää hyväntekeväisyydestä.

HYVÄ RUOKA ON JOKAKOIRANOIKEUS

Uskomme, että jokakoiranoikeudet kuuluvat tasapuolisesti kaikille koirille. Jokakoiranoikeuksista tärkein on koiran oikeus laadukkaaseen ja maistuvaan ruokaan. Siksi haluamme varmistaa, että sinulla on mahdollisuus löytää hyvää ja ravitsevaa ruokaa koirallesi helposti omasta ruokakaupastasi ja järkevällä hinnalla. 

Kun tämä tärkein jokakoiranoikeus toteutuu, toteutuvat myös muut jokakoiranoikeudet: koirasi jaksaa leikkiä, riehua, ulkoilla, nuuhkia ja touhuta - eli nauttia täysipainoisesta koiran elämästä.

Hau-Hau Tuotteiden turvallisuus pääkuva

Hau-Haun tuotteiden turvallisuus

Ravitseva ruoka on yksi tärkeimmistä jokakoiranoikeuksista. Siksi otamme tuoteturvallisuuden hyvin vakavasti ja satsaamme tuotekehitykseen, jotta valikoimastamme löytyy mahdollisimman monille koirille sopivia vaihtoehtoja.
Hau-Hau vastuulliset pakkaukset

Hyvä pakkaus pitää ruoan tuoreena

Tältä sivulta löydät tietoa pakkauksistamme ja pakkausten kierrätysohjeet. Koiranruokapakkaustemme ensisijainen tehtävä on aina ollut suojata ruokatuotetta sekä säilyttää sen tuoreus ja maku koirasi ruokakuppiin asti. Tämän lisäksi meille on tärkeää vähentää turhaa muovin käyttöä ja varmistaa, että pakkauksemme ovat helppoja käyttää ja kierrättää.
Koiran hiilitassunjälki

Koiran hiilitassunjälki

Merkittävä osa koiran hiilitassunjäljestä muodostuu ruokakupin sisällöstä, sillä koiran täytyy saada lajityypillisiin tarpeisiinsa sopivaa, lihaisaa ruokaa. Siksi meille on tärkeää pyrkiä tekoihin, jotka vaikuttavat koiranruoan vastuullisuuteen myös ympäristön näkökulmasta. Lue lisää koiran hiilitassunjäljestä ja siihen vaikuttamisesta sekä siitä, miten koiranruoan hiilijalanjälki muodostuu.
Hau-Hau hyväntekeväisyys

Hyväntekeväisyys

Meille koirien hyvinvointi on kaiken toimintamme keskiössä. Siksi tuemme säännöllisesti koiraharrastustoimintaa ja -tapahtumia ympäri Suomen. Haluamme pitää huolen myös niistä koirista, joilla ei ole omaa kotia lahjoittamalla vuosittain kymmeniä tuhansia kiloja tuotteitamme hyväntekeväisyyteen.